Rada Vabaks 17: Laia maailma

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fortumo juhatuse liikmed vasakult Martin Koppel ja Gerri Kodres.
Fortumo juhatuse liikmed vasakult Martin Koppel ja Gerri Kodres. Foto: SCANPIX

Tänase saatekülalise, Fortumo juhatuse liikme Gerri Kodrese sõnutsi on hea müügimees eelkõige järjekindel. Kui visatakse uksest välja, tuleb aknast sisse ronida - kuid siin teevad paljud vea. Tagasi tuleb ronida ikka uue jutuga, mitte sellesama vanaga. Teisisõnu ei piisa ainult järjekindlusest vaid peab suutma ka kliendi huvidest aru saada ning neile paindlikult reageerida.

Fortumo on mobiilsete makselahenduste ettevõte, mille koduturuks on terve maailm, ning ettevõtte suurimad kliendid panustavad firma aastakäibesse umbes miljoni euro kaupa. Tartust alguse saanud ning seal senini kontorit pidava firma klientide hulka kuulub muide ka näiteks edukaim mobiilimängu-tootja, Angry Birdsi loojana tuntuks saanud Rovio, Fortumo investorite hulgast leiab aga sellise tutvustamist mittevajava nime nagu Intel. Kodres jagabki saates huvitavaid ja kohati ka üllatavaid nippe, kuidas maailma suurfirmades jalg ukse vahele saada, uksest sisse pääseda ning kord sees olles ka lepinguga välja tulla.

Saate taskuhäälingu saab tellida siit.

Saate helifail:

http://media.blubrry.com/radavabaks/p/raadio1.ee/wp-content/uploads/2013/06/Rada-Vabaks-17-Ekspordimyyk.mp3

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles