Avaliku teenistuse tööpakkumised koondatakse ühele veebilehele

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tööpakkumised.
Tööpakkumised. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Riigi- ja kohaliku omavalitsuse ametiasutuste   tööpakkumised  avaldatakse edaspidi ühel kesksel  veebilehele, mis annab tervikülevaate avaliku teenistuse vabadest töökohtadest ning kus kõik soovijad saavad ametikohtadele kandideerida.

Konkursiveeb lihtsustab sobivate tööpakkumise otsimist ja võrdlemist, sest kuulutused on ühtse vormiga. Samas on võimalik näha kõikide ametiasutuste konkursikuulutusi ühest kohast ehk tööotsijad ei pea erinevate asutuste kodulehtedelt töövõimalusi otsima, teatas rahandusministeerium.

 Riigi- ja kohaliku omavalitsuse ametiasutustele on kodulehel www.avalikteenistus.ee/konkursiveeb ametnike tööpakkumiste avaldamine kohustuslik. Samale lehele võib soovi korral lisada ka ametiasutuste tööpakkumisi, mis on suunatud töölepingu alusel töötavatele isikutele.

Konkursiveebi haldab rahandusministeeriumi riigihalduse ja avaliku teenistuse osakond, kes vastutab  avaliku teenistuse arendamise eest. Konkursikuulutused  avaldab ja ning kandidaatide  valiku viib läbi iga ametiasutus iseseisvalt.  Tänase seisuga on konkursiveebis üleval 45 konkursikuulutust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles