Elveso otsib torustiku ehitajat

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kraanivesi.
Kraanivesi. Foto: Toomas Huik.

Rae valla elektri-, vee- ja soojusettevõte Elveso kuulutas välja Lagedi piirkonna vee- ja kanalisatsioonitorustiku projekteerimis- ja ehitushanke.


AS Elveso juhataja Toomas Heinaru sõnul on tegemist esimese hankega kolmest Rae valla Pirita jõe reoveekogumisala veemajandusprojekti raames korraldatavast torustiku ehitushankest, millega luuakse 2010. aasta lõpuks kogu piirkonna ulatuses liitumisvõimalused veevärgiga ning renoveeritakse või ehitatakse välja vee- ja kanalisatsioonitorustik.

«Esimese hanke käigus otsime ettevõtjaid, kelle ülesandeks saab rajada Lagedile üle 25 kilomeetri vee- ja kanalisatsioonitorustikku, paigaldada 36 hüdranti, luua liitumisvõimalus üle 300 majapidamisele ning rajada 9 pumplat,» ütles Heinaru.

Pakkumiste esitamise tähtaeg on 7. juulil, hanke võitjad peaksid alustama projekteerimisega augustis ning ehitustöödega käesoleva aasta sügistalvel. Lagedi torustiku rajamise planeeritav lõpp on 2010. aasta sügis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles