Arco Vara tegevjuhi firma suurendas osalust börsiettevõttes

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arco Vara teatel on Tarmo Silla ülesanne grupi stabiliseerimine, restruktureerimine ja refinantseerimine ning kontserni viimine kasumisse.
Arco Vara teatel on Tarmo Silla ülesanne grupi stabiliseerimine, restruktureerimine ja refinantseerimine ning kontserni viimine kasumisse. Foto: Mihkel Maripuu

Arco Vara tegevjuhile Tarmo Sillale ja Allar Niinepuule kuuluv Alarmo Kapital OÜ suurendas oma osalust ettevõttes 6,53 protsendini.

Rain Lõhmuse Lõhmus Holdings AS suurendas laupäevase seisuga osalust Arco Varas 5,32 protsendini ja LHV Pensionifond L oma osalust 6,54 protsendini, teatas ettevõte börsile.

Nädal tagasi müüs üks kolmest ASi Arco Vara varasemast suuromanikust Richard Tomingas maha kõik tema firmale Toletum kuulunud Arco Vara aktsiad. Tehing toimus börsiväliselt, aga kui võtta aluseks börsihind, oli see väärt üle 650 000 euro.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles