Ravimikaubanduskontsern Magnum vahetab juhti

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simuna alevikus murti sisse firma laoruumi ja varastati pikendusjuhe, platvormkäru ja muud vara. Foto on illustratiivne.
Simuna alevikus murti sisse firma laoruumi ja varastati pikendusjuhe, platvormkäru ja muud vara. Foto on illustratiivne. Foto: Liis Treimann.

Ravimikaubanduskontserni Magnum juhatuse esimees Leon Jankelevitsh lahkub ametist 3. juulil ning kontserni etteotsa asub senine juhatuse liige ja finantsjuht Kristjan Vilosius.

Leon Jankelevitsh töötas kontserni tippjuhina alates 2006ndast aastast. «Seitsme aastaga on Magnum kinnistanud oma positsiooni Balti riikide ja Soome ravimikaubanduse tipptegijana. Kasvame kõikidel turgudel kus me töötame, kusjuures kasvumootorid on Lätis ja Soomes. Vaatan tagasi Magnumi aastatele uhkuse ja rõõmuga, kuid nüüd tahan edasi minna,» ütles Jankelevitsh. «Tulevikuideid on mul küll mitmeid, kuid esmalt võtan pikema suvepuhkuse, et sügise alguses olla uue energiaga uute väljakutsete päralt.» 

Magnumit juhtima asuv Kristjan Vilosius peab juhi teatepulga ülevõtmist suureks väljakutseks. «Magnum on väga hästi funktsioneeriv organisatsioon, mis ei vaja järsku kursimuutust. Jätkuvalt on prioriteediks meie positsioonide hoidmine ja tugevdamine välisturgudel. Siseriiklikult on oluline olla valmis muudatusteks, mis kaasnevad seoses apteekrite süveneva integreerumisega tervishoiusüsteemi,» rääkis Vilosius. Ta lisas, et kiireloomulise tegevussuunana tuleb ettevõttes täita sügishooajaks mõned vabad ametikohad.

 Enne Magnumi kontserni finantsjuhi kohale asumist töötas Kristjan Vilosius kuus aastat investeerimispanganduse valdkonnas, kus tegeles ettevõtete liitumis-ja ülevõtmise tehingute nõustamisega. Varasemalt töötas Vilosius Tallinki finantsmeeskonnas. Ta on lõpetanud Tartu Ülikooli rahanduse- ja majandusarvestuse erialal cum laude.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles