Idea ühendab firmad ülebaltiliseks PR-grupiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna aastate tagune valimisreklaam.
Keskerakonna aastate tagune valimisreklaam. Foto: Kaader reklaamklipist

Baltimaade 15 eraldiseisva firma ühendamise tulemusel tekib Baltimaade suurim kommunikatsioonibüroode grupp Big Idea Group.

Balti ettevõtted Idea Euro RSCG, Euro RSCG PR, Media Planning Group, Nitro ja Media Contacts ühendatakse ühte gruppi täna. Big Idea Groupi üks omanikest Mark Eikner ütles, et grupi loomine on vastuseks kahele peamisele turuarengule - nõudluse kasvule integreeritud ja efektiivse kommunikatsiooni järele ning lõpptarbijate käitumise muutumine digitaalse meedia ajastul.

Ettevõtte teatel on ühinemise eesmärgiks ka laienemine uutele turgudele. Eikneri sõnul soovitakse just uut tehnoloogilist lahendust pakkuvate ettevõtetega laieneda ka Baltimaade lähiturgudele.

Gruppi liidetud ettevõtete käive ületas 2008. aastal 350 miljonit krooni.
Idea Big Group'i omanikud on Mark Eikner, John Domas, Marius Jovaisa ja Sandijs Lusens.

Idea Euro RSCG juhatusest ja omanikeringist lahkus hiljuti erimeelsuste tõttu Keskerakonna pikaajaline propagandameister Paavo Pettai, selle tõttu lõppes ka agentuuri koostöö Keskerakonnaga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles