Cleanaway saab endale nimeks Veolia Keskkonnateenused

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Seoses emaettevõttega Veolia Environnement ühinemisega on tänasest ASi Cleanaway nimi AS Veolia Keskkonnateenused, koos ärinimega vahetub ka kaubamärk.


Ettevõtte nimevahetus ei mõjuta ASiga Cleanaway sõlmitud kehtivaid lepinguid ja kokkuleppeid. Uue kaubamärgiga tähistatakse järk-järgult ka ettevõtte varad, muutub firma nimi äridokumentatsioonil, sõidukitel, mahutitel jm.



Nimevahetuse teinud ettevõttel on tänaseks enam kui 40 000 klienti üle terve Eesti. «Hindame kõrgelt klientide usaldust ning oleme veendunud, et ka uue nimega jääme edaspidi eelistatud partneriks kõikides jäätmekäitlust puudutavates küsimustes,» teatas Veolia.

Veolia Environmental Services käitleb igat liiki jäätmeid (tahked ja vedelad jäätmed, tavajäätmed, tööstuslikud ja ohtlikud jäätmed) erinevates riikides üle terve maailma.

Veolia Environmental Services osutab teenuseid logistika, koristuse ning tööstusliku hoolduse valdkonnas (näiteks jäätmete kogumine, torustike hooldus, tänavapuhastus ning jäätmete käitlemine). 2008 aastal oli Veolia Environmental Services kasum 10,1 miljardit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles