Guardtime Eesti juhiks sai Gustav Poola

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gustav Poola
Gustav Poola Foto: Liis Treimann / Postimees

Alates juunist jätkab Guardtime Eesti juhatuse liikme ja juhina Gustav Poola, kellel on enam kui 20 aastat kogemust riistvara projekteerimises ja suurtehnoloogia ettevõtte juhtimises.

«Guardtime’i digitaalse ajatempli tehnoloogia tähistab globaalset läbimurret andmete valideerimisel ja ootan väga, et saaksin anda oma panuse digitaalse ajatempli kasvu ja edusse,» ütles Poola. Veel lisas ta, et kavatseb jätkata eelmise juhatuse liikme tööd Eesti turul, tutvustamaks Guardtime’i tehnoloogiat erinevates tööstussektorites.

Guardtime’i tegevdirektor Mike Gault on väga rahul, et Gustav Poola nende meeskonnaga liitus. «Meie tehnoloogia etendab andmete ja virtuaalsete seadmete valideerimisel pilvekeskkonnas väga tähtsat rolli, suurendades pilvekeskkonna usaldatavust ja tagades andmete terviklikkuse,» ütles Gault. «Lisaks Gustav Poola eelnevale kogemusele edukate toodete loomisel, soovime rakendada tema oskusi seadmete kavandamisel, mis aitaksid täiustada Guardtime’i kompetentsi riistvara arendamise valdkonnas.»

Gustav Poola on varasemalt 12 aastat töötanud tegevdirektorina juhtivas elektroonikaettevõttes Artec Group, mille klientide seas olid näiteks STMicroelectronics ja National Semiconductor. Poola juhtimisel kasvas Artec idufirmast professionaalseks elektroonika ettevõtteks ning valmistas mitmeid edukaid tooteid nagu näiteks vähese energia- ja ruumitarbimise vajadusega arvutisari ThinCan. Enne Artec Group’i asumist töötas Poola ettevõtetes ZF Micro Solutions, Fujitsu ja Cabelco Technologies.

Guardtime’i patenteeritud digitaalse ajatempli tehnoloogia tagab ja tõestab digitaalse info päritolu ja selle loomise aega. See on maailmas ainulaadne teenus ja tänaseks ajatembeldavad Guardtime’i abiga oma dokumente näiteks SEB Pank, Brother Industries, China Post ja Jaapani suurim online-pank Rakuten.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles