Hinnapomm pani viimased uksed kinni

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mahajäetud Hinnapommi pood.
Mahajäetud Hinnapommi pood. Foto: Mihkel Maripuu

«Hinnapommi ei ole enam. Nägemist,» lausus Glasmir OÜ juhatuse liige Tiit Lepp telefoni teel Äripäevale.

Kui ajakirjanik kohe tagasi helistas, võttis toru juba teine mees, kes ütles, et juhatuse liige läks just koosolekule, ega osanud öelda, mis kell see lõpeb. E-kirjale jättis Tiit Lepp vastamata ning hiljem ei soovinud ta rohkem Äripäevaga suhelda.

Kommentaarideks jäi kättesaamatuks ka Sulev Kodu.

Tallinnas Kadaka tee 74b asuva poe müüja ütles telefonis, et pood on kinni. «Alates 31. maist on pood suletud, firma lõpetas oma tegevuse,» täpsustas ta.

Küsimusele, mis saab töötajatest, vastas ta, et töötajad on koondatud ning neile makstakse korralikku koondamistasu, sest tegu oli pikaajaliste töötajatega.

Veel enne seda sai poest osta paljusid asju esialgsest hinnast poole soodsamalt. Mõne riideeseme sai kätte lausa ühe euroga ja mannekeenid maksid 25 eurot.

Esimene Hinnapommi kauplus avati 1996. aastal just Tallinnas Kadaka teel. Selle poe otsustas ettevõtte omanik nüüd viimasena sulgeda.

2006. aasta lõpu seisuga kuulus ettevõttele 76 kauplust üle Eesti.

Pikemat lugu loe Äripäevast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles