Kohus algatas Onistari omaniku Savenkovi pankrotimenetluse

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastate eest Eesti üheks jõukamaks inimeseks tõusnud viinatööstur Igor Savenkovi firma Onistar platseerus suurimate maksuvõlglaste nimekirjas neljandale kohale. Riigile on ettevõttel maksmata peaaegu 33 miljonit krooni.
Aastate eest Eesti üheks jõukamaks inimeseks tõusnud viinatööstur Igor Savenkovi firma Onistar platseerus suurimate maksuvõlglaste nimekirjas neljandale kohale. Riigile on ettevõttel maksmata peaaegu 33 miljonit krooni. Foto: Indrek Susi / Äripäev

Harju maakohus algatas eile ASi Grand Marketing avalduse alusel Onistari omaniku Igor Savenkovi eraisiku pankrotimenetluse.


Ametlike Teadannete andmetel määrati asjas ajutiseks pankrotihalduriks Urmas Tross, kes asja kommenteerida ei saanud, kuna määrus pankrotimenetluse algatamise kohta pole veel temani jõudnud, edastab aripaev.ee.

Miks Grand Marketing Savenkovi pankrotti taotleb, võlausaldaja advokaat Viktor Särgava öelda ei saanud. Klient palus seda teemat mitte kommenteerida, rääkis Särgava vaid.  Harju maakohtu pressiesinõuniku Kristina Otsa sõnul toimub pankrotiavalduse läbivaatamine Kentmanni kohtumajas 11. juunil.

Ametlike Teadaannete kohaselt peatatakse Igor Savenkovi vara suhtes toimuvad sundtäitmised. Võlgniku osavõtt kohtuistungist on kohustuslik ning pankrotimenetluse alustamise määrus edasikaebamisele ei kuulu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles