Kiisler: rasketel aegadel tuleks esile tõsta innovatsiooni

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Regionaalminister Siim Kiisler.
Regionaalminister Siim Kiisler. Foto: Elmo Riig / Sakala

Regionaalminister Siim Kiisler julgustas reedel Jõgevamaa ettevõtluspäeval «Tark tegu toob tulu» mõtlema uuenduslikele lahendustele ja efektiivsuse kasvatamisele.

Kiisleri sõnul peame pärast kiiret kasvu saabunud raskeid aegu käsitlema õppetunnina ning otsima uusi võimalusi, kuidas edasi minna.

«Arvestades meie tööstustoodangu langust oleme tagasi 2003. aastas. Toona rääkisime Eestis palju e-riigist ja IT kasutamisest majanduses. Vahepealsetel buumiaegadel aga pöördus avalikkuse tähelepanu suuresti kinnisvarale. Nüüd on aeg tulla tagasi maa peale ja tõsta taas esile innovatsioon ja töökorralduse efektiivsus muuta,» ütles Kiisler.

Regionaalministri sõnul peab ka raskel ajal mõtlema uuele tõusule.

«Kõige tähtsam on, et ettevõtjad jätkaksid tuleviku peale mõtlemist ja tunneksid ka riigi tuge. Kui nemad löövad käega, siis kaovad ka töökohad ja see on valus hoop nii regionaalpoliitiliselt, kui kogu majandusele laiemalt,» ütles regionaalminister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles