Sports Direct International omandas enamusosaluse Sportlandis

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sportland
Sportland Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Suurbritannia juhtiv spordikaupade müüja Sports Direct International teatas täna kokkuleppe sõlmimisest 60-protsendilise enamusosaluse omandamiseks Sportland International Groupis. 

Sportland International Group opereerib Sportlandi, Sportland Outleti, Timberlandi, O’Neilli, Nike ja Nike Outleti kauplustekette Eestis, Lätis ja Leedus. 2012. aastal oli Sportland International Groupi müügitulu 61,6 miljonit eurot, grupile kuulus 80 poodi netomüügipinnaga 39 000 ruutmeetrit.

Sportland International Groupi kuulub ka AS Jalajälg, mis on Nike toodete ametlik maaletooja Baltikumis.

«Sports Directi kogemuse ja finantstoega saame oma tootevalikut edasi laiendada, tuua sisse rohkem innovatsiooni ning tugevdada oma positsiooni Baltikumis,» ütles Sportland International Groupi kaasasutaja Are Altraja.

Sports Direct International tegevjuht Dave Forsey lausus, et tegemist on strateegilise investeeringuga kiirelt kasvavasse Balti regiooni, mis tähistab firma varasemalt välja kuulutatud Euroopa laienemisplaanide jätku. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles