Tarmo Kriis läks tööle Sillamäe Sadamasse

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kriis.
Tarmo Kriis. Foto: Peeter Langovits

Endine tööandjate keskliidu tegevjuht Tarmo Kriis läks tööle Silmet Gruppi kuuluvasse AS-i Sillamäe Sadam, kus tema ülesanneteks on personali ja IT juhtimine.

Kriis ütles Postimehele, et lisaks Sillamäe Sadama administratiivjuhi ametile on tema õlul ka Silmet Grupi ühiskondlike positsioonide haldamine erinevates organisatsioonides, nagu seda on tööandjate keskliit.

Ta märkis, et tal olnud ka varasemalt meeldiv koostöö Silmet Grupi omaniku Tiit Vähiga ning kuna tegu on kiiresti areneva ja huvitavaid väljakutseid pakkuva ettevõttega, ei pidanud ta kaua Vähi ettepanekut kaaluma.  

Silmet Grupp kuulub koos tütar- ja sidusettevõtetega ekspeaminister Tiit Vähi osalusega OÜ Valga Groupi. Valga Groupi kuulub koos tütar- ja sidusettevõtetega ka OÜ Adacta.

Tarmo Kriis oli tööandjate keskliidu juht alates 2004. aastast, märtsis lõppes ta teenistusleping ning seda pikendada ta enam ei soovinud. Tööandjate keskliidu volikogu kinnitas mai keskel liidu uueks juhiks Toomas Tamsari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles