A. Le Coq vallutab Kreeka turgu

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A Le Coqi joogid Kreeka poeletil.
A Le Coqi joogid Kreeka poeletil. Foto: A Le Coq

Joogitootja A. Le Coq on sellel aastal mitmekordistanud eksporti Kreekasse ning müüb Kreeka kõigisse turismipiirkondadesse saartel ja sisemaal klaaspudelis kokteile, Fizz siidrit ja Angry Birds karastusjooke.

Sellel aastal plaanib ettevõte saavutada Kreeka turul 400 000-550 000 euro suuruse ekspordikäibe, mis ületab eelmise aastat müüke 10-kordselt, teatas ettevõte.

«Alustasime Kreeka turule sissemüüki kolm aastat tagasi ja tänaseks on meil olemas müügivõrk üle kogu Kreeka,» ütles A. Le Coq’i juht Tarmo Noop.

Noop ütles, et karastusjookide ekspordis on ettevõtet saatnud kõige suurem edu Angry Birds turustamisel, nimetatud brändi ainumüügiõigus joogikategoorias on mitmetel Euroopa turgudel Olvi grupi ettevõtetel.

Alkohoolsetest jookides ekspordib A. Le Coq Euroopasse peamiselt õlut, siidrit ja long-drinke, edukaimad müügiartiklid on Gin Long Drink, Fizz siider ja uuenenud kokteilijoogid klaaspudelis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles