Pro Kapitali esimese kvartali kahjum oli 0,9 miljonit eurot

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pro Kapital.
Pro Kapital. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

2013. aasta esimeses kvartalis teenis Pro Kapital 3,0 mln eurot tulu ehk 2013. aasta esimese kvartaliga võrreldes 57 protsenti vähem. Puhaskahjum oli 0,9 mln eurot ja oli põhjustatud peamiselt madalast müügitulust ja müügiks olevate varade vähesusest, teatas ettevõte börsile.

2013. aasta esimeses kvartalis jätkas Pro Kapital ettevalmistusi seoses järgnevateks aastateks plaanitud kinnisvaraarendustega. Tööd jätkusid kolme uue arendusprojektiga, Peterburi mnt kaubanduskeskusega Tallinnas, Tondi kvartali projekti uue etapi esimese osa ja Riia elamukompleksi tehniliste projektidega ning ettevalmistustega Tallinna Kalasadama ning Riia Kliversala elamupiirkondade detailplaneeringute kehtestamiseks.

«Oleme keskendunud kolmele peamisele arendusprojektile ja kui saame rahastamisküsimused lõplikult lahendatud, alustame peatselt Peterburi tee kaubanduskeskuse ehitusega Tallinnas, kus üürilepingutega on kaetud juba rõõmustavalt suur osa,» ütles ettevõtte juht Paolo Michelozzi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles