Tivoli Arenduse kinnistud on müügis 7,8 miljoni eurose alghinnaga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordeconi juht Jaano Vink  toetub piirdeaiale, mille taha pidi kerkima Kadrioru Tivoli kvartali uued kortermajad.
Nordeconi juht Jaano Vink toetub piirdeaiale, mille taha pidi kerkima Kadrioru Tivoli kvartali uued kortermajad. Foto: Küllike Rooväli

Tivoli Arenduse kinnistute kordusenampakkumine toimub 10. juunil, enampakkumise alghind on 7,8 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks, teatas Arco Vara börsile.

Tivoli Arendus on projektiettevõte, mis on loodud Tallinnas endise aadressiga Narva maantee 67 asuva 48 588-ruutmeetrise suuruse maa-ala arendamiseks.

Ettevõtte ainus oluline vara on maa-alal asuvad kinnistud. Tivoli Arenduse osalus jaguneb võrdselt Arco Investeeringute AS-i ja International Invest Project OÜ vahel.

Kinnistu asub vahetult Tallinna lahe ääres Kadriorus. Tivoli kinnistu koosneb 11 kinnistust ning müüakse tervikvarana. Tivoli kinnistul on olemas kehtestatud detailplaneering, ehitusõigus ja ehitusluba esimesele etapile. Esimeses etapis on ette nähtud kuue kortermaja ehitamine, kuhu tuleb 144 korterit.

«Partnerid on Tivoli projektis jõudnud üksmeelele, et projekti koos ellu viia ei õnnestu ning kinnistu tuleb realiseerida mõlemale poolele kasulikul viisil, kasutades selleks ära investorite kasvavat huvi kehtiva detailplaneeringu ja ehitusloaga ning parima asukohaga arenduskinnistute vastu,» on Arco Vara juht Tarmo Sild varem öelnud.

Arvestades Tivoli projekti pikka ja õiguslikult ning keerukat ajalugu, toimub müük avalikul enampakkumisel ja selle viib läbi kohtutäitur. See annab maksimaalse õiguskindluse nii ostuhuvilistele kui ka Tivoli Arendusele, selle osanikele ja võlausaldajatele, teatas ettevõte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles