Kinnisvarafirmade liidu juhatuse esimehena jätkab Peep Sooman

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peep Sooman.
Peep Sooman. Foto: Liis Treimann.

Eile valiti Eesti Kinnisvarafirmade Liidu (EKFL) esimeheks neljandat koosseisu järjest Peep Sooman Pindi Kinnisvarast. Aseesimehena jätkab Mart Saa.

Üldkoosolekul valiti Liidule uus juhatus koosseisus: Peep Sooman - AS Pindi Kinnisvara juhatuse liige, Mart Saa – A&A Kinnisvara OÜ esindaja, Ardi Roosimaa - Prime Assets OÜ juhatuse liige, Mika Sucksdorff - Uus Maa Kinnisvarabüroo OÜ juhatuse liige, Tarmo Kase - Ober-Hausi Kinnisvara AS juhatuse liige, Indrek Hääl - BPT Real Estate Services AS juhatuse liige, Tõnu Toompark - Adaur Grupp OÜ juhatuse liige ja Ingvar Allekand – Domus Kinnisvara Vahendus OÜ juhatuse liige.

EKFLi juhatuse esimees Peep Sooman sõnas, liit peab muutuma vastavalt turuolukorrale.

«Eesti on taas atraktiivne paik investeeringuteks, potentsiaali täielikuks ära kasutamiseks peab aga olema selge ja läbipaistev turuinfo ning tasemel teavitustöö, millele liit saab olulisel määral nii siseriiklikult kui välisriikide kinnisvaraettevõtjatega suheldes kaasa aidata,» lausus Sooman.

Liidu tegevdirektorina jätkab Tõnis Rüütel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles