Balbiino alustas ekspordiga Venemaale

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balbiino jäätised.
Balbiino jäätised. Foto: Heiko Kruusi / Linnaleht

AS Balbiino teatas, et saatis Venemaale esimese partiina 5280 liitrit jogurtijäätist, varustamaks peagi avatavat Venemaa esimest Boost mahlabaari.

AS Balbiino hakkab Peterburis avatava Venemaa esimese Boost mahlabaari jaoks tarnima Boost jääjogurti nime all 5-liitrist mango-, vanilli- ja maasikamaitselist jääjogurtit ning naturaalset sorbetti. AS Balbiino jääjogurtit ja naturaalset sorbetti kasutavad oma kokteilides täna nii Eesti kui ka Saksamaa Boost mahlabaarid.

«Tegemist on eriretsepti järgi Boost mahlabaaride jaoks valmistatud tervisliku väherasvase jääjogurtiga, mis eristub organismile kasulike elavate bakterite säilimise poolest ka külmutatud olekus. Lisaks Balbiinole valmistatakse Boostile jääjogurtit Euroopas vaid Suurbritannias. Rahvusvahelise ketina soosib Boost Eesti Balbiino kui usaldusväärse ja kvaliteetse tootja eksporti uutele turgudele,» ütles Eesti Boost Mahlabaaride tegevjuht Robert Tohver.

Eksport moodustab AS Balbiino omatoodangu müügi käibest 26 protsenti. AS Balbiino senised eksportturud olid Läti, Leedu, Soome, Iirimaa, Saksamaa ja Taani, mille kõrvale lisandus seitsmenda riigina Venemaa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles