Haapsalu saab juurde ohtralt uusi söögikohti

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohvik.
Kohvik. Foto: SCANPIX

Haapsalu vanalinnas Karja tänaval ja Lossiplatsil avatakse lähikuudel kolm–neli uut toidukohta, raamatupood–kohvik ja öölokaal.

Edasi töötavad ka Epp Maria Galerii, Müüriääre ja Rootsituru kohvik, Pizza Grande, Hermannuse Maja ja Saue baar, mis tähendab, et vanalinna peatänava umbes 250 meetri pikkusel lõigul asub suvel 12 söögi– ja joogikohta, kirjutab Lääne Elu.

Uutest äridest esimesena avatakse tuleva nädala lõpus ajaloolise nimega kohvik–restoran Hapsal Dietrich, endises Läänemaa apteegis avatakse samanimeline öölokaal, kuhu pääseb sisse alates 21. eluaastast.

Endise Milleri Grilli hoovis hakkab tööle grillbaari Aed, juuni keskel aga laiendab oma tegevust Haapsallu Tallinna itaalia restoran Kärme Küülik.

Itaalia restoranist üle tee Karja 6 avab pärnakas Raimond Julle raamatupoe–kohviku, kus saab  kaupa lugeda seda ostmata, kõrvale saab veini või kohvi ja kergemat sööki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles