Maakler: korralikke kortereid napib

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladislav Koržets saunas..
Vladislav Koržets saunas.. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht.

Ehkki korterite pakkumiste arv on turul jätkuvalt suur ning hinnasurve pidev, on veidigi eristuvat mõistliku hinnaga korterit otsivad ostuhuvilised tõsises hädas - korraliku siseviimistlusega ja erilahendustega elamispinnad on jätkuvalt ülehinnatud ning nende valik kahaneb pidevalt.


«Eristuva vara all peame siinkohal silmas piirkonna keskmisest positiivselt eristuvat planeeringut, siseviimistlustaset, piirkonnasisest asukohta ning ka hoone ehitusmaterjali,» selgitab Pindi Kinnisvara maakler Tiia Sooaluste, vahendab 

ekspresskinnisvara.ee

. „Kui hakata niiöelda piirkonna standardist heas mõttes kõrvale kalduvaid otsinguid tegema, siis on selgelt näha, kui vähe ning kui ülehinnatud eristuvad korterid on.»

Näiteks Kristiine linnaosas on hetkel pakkumisel laias laastus 130 kolmetoalist korterit, millest umbes 80 asuvad kivimajas, nendest omakorda on renoveeritud vaid 20 elamispinda. Neist omakorda vaid kuuel korteril on paljude perede jaoks elementaarne rõdu ning kui siia lisada ka saunasoov, siis Kristiine linnaosas ongi selliseid kortereid ainult üks.

Isegi rõdu «elimineerimisel» on tulemuseks vaid neli korterit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles