Microsoft laiendab jõuliselt Surface´i globaalset haaret

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Surface RT
Surface RT Foto: Postimees

Microsoft teatas oma Surface tahvelarvutite ametlikus blogis, et laiendab lähikuudel seadmete globaalset müügivõrku kümnetele uutele turgudele.

Kui praegu on Surface´i nõrgema riistvaraga ning RT tarkvaraplatvormi kasutav versioon müügis Austraalias, Austrias, Belgias, Kanadas, Hiinas, Taanis, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Hong Kongis, Iirimaal, Itaalias, Jaapanis, Luksemburgis, Hollandis, Uus-Meremaal, Norras, Portugalis, Hispaanias, Rootsis, Šveitsis, Suurbritannias ja USAs, siis homsest lansseeritakse see ka Malaisias, mai lõpus Mehhikos ning juunis on seda võimalik leida ka Lõuna-Korea ja Tai elektroonikakaupluste lettidelt.

Surface´i võimsama riistvaraga ning Windows 8 Pro operatsioonisüsteemi jooksutav versioon on hetkel müügis vaid USAs, Kanadas ning Hiinas, kuid mai lõpus on seda võimalik osta ka Austraalias, Belgias, Taanis, Soomes, Prantsusmaal, Saksamaal, Hong Kongis, Iirimaal, Itaalias, Luksemburgis, Uus-Meremaal, Hollandis, Norras, Portugalis, Hispaanias, Rootsis, Šveitsis ning Suurbritannias. Juunis laienetakse ka Lõuna-Korea, Malaisia, Venemaa, Singapuri ja Tai turgudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles