Allikas: Nokia sõlmis USAs olulise lepingu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
A sign hangs in the Verizon booth on the first day of the Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, Nevada, in this January 8, 2013 file photo. Verizon Communications Inc posted a higher-than-expected quarterly profit on the performance of its wireless business, which reined in costs without slowing growth. REUTERS/Rick Wilking/Files (UNITED STATES - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY TELECOMS)
A sign hangs in the Verizon booth on the first day of the Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, Nevada, in this January 8, 2013 file photo. Verizon Communications Inc posted a higher-than-expected quarterly profit on the performance of its wireless business, which reined in costs without slowing growth. REUTERS/Rick Wilking/Files (UNITED STATES - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY TELECOMS) Foto: RICK WILKING/REUTERS

Soome mobiiltelefonifirma Nokia on saavutanud edu USAs, kus tal on õnnestunud sõlmida koostöölepe riigi ühe suurema operaatorfirmaga Verizon Wireless, mida kinnitasid kaks anonüümset allikat Bloombergile.

Allikate kohaselt tutvustab Verizon järgmisel kuul uut liitumislepingut, mida müüakse koos Nokia seni veel avalikustamata nutitelefoniga Lumia 928.

Nokia uues Microsoft Windows Phone'is on 4,5-tolline ekraan ja kaheksa megapiksline kaamera, selgitas üks allikatest.

Verizoniga sõlmitud leping on Nokiale eriti tähtis, kuna firma on juba aastaid püüdnud pääseda USA nutitelefoniturule, kus liiguvad suured rahad. Seni on tulemused kesised. Ühtlasi on see USAs esimene kord, kui suur operaatorfirma müüb kõrgema hinnaklassi Lumiat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles