Windows 8.1 toob ilmselt startnupu tagasi

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Windows 8-ga varustatud tahvelarvuti.
Windows 8-ga varustatud tahvelarvuti. Foto: SCANPIX

Microsoft plaanib Windows 8.1 versioonis tagasi tuua traditsioonilise startnupu, mille puudumine Windows 8 operatsioonisüsteemis pälvis kasutajatelt tugevat kriitikat, kirjutab The Verge ettevõtte plaanidega hästi kursis olevatele anonüümsetele allikatele toetudes.

Windowsi lipukesega nupp peaks lihtsustama avakuva ja töölaua vahelist navigeerimist, kuid varasematest versioonidest tuttavat startmenüüd tagasi ei tooda, kirjutab The Verge.

Samuti luuakse ilmselt aasta teises pooles välja tuleva 8.1 versiooniga suure tõenäosusega otse töölauale käivitamise võimalus.

Kasutajate huvi  Windows 8 operatsioonisüsteemis ära kaotatud traditsioonilise startnupu ja -menüü vastu näitab juba see, et populaarset rakendust Pokki, mis lisab platvormile Windowsi varasemate versioonidega sarnase startmenüü, oli jaanuari keskpaigaks alla laaditud juba üle 1,5 miljoni korra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles