EASi eksjuht määrati sihtasutuse nõukogusse

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Parusk
Raul Parusk Foto: Peeter Langovits/Postimees

Majandusminister Juhan Parts nimetas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse endise ajutise juhi Raul Paruski reedel sihtasutuse nõukogu liikmeks.

Parusk sai EASi ajutiseks juhiks mullu novembris pärast seda, kui sihtasutuse eelmine juht Ülari Alamets oli ameti maha pannud.

 Parusk töötas 1998–2003 Hansabank Grupis muuhulgas juhatuse liikme ja Hansapank Eesti peadirektorina; käivitas Eesti kõrgtehnoloogilise ettevõtte ASi LDI sidusettevõtte tegevust Põhja-Ameerika turul, oli 2005–2007 haldus- ja hooldusteenuseid pakkuva ettevõtte ISS Eesti juhatuse esimees ning 2007–2009 Ukraina kaubanduskeskuste arendaja Expert Capital Managementi peadirektor. Septembrist 2009 annab Parusk rahvusvahelistele äriprojektidele finants- ja juhtimiskonsultatsioone.

Ülejäänud EASi nõukogu liikmed on Cinzia Siig, Andrei Korobeinik, Tea Varrak, Kalev Lillo, Ahti Kuningas, Kairi Teniste, Enn Veskimägi, Kristina Tauts, Ivi Eenmaa, Arvi Altmäe, Tiit Reha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles