Sotsid: riigieelarve arutelu venitavad paremparteid

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseminister Jüri Pihl.
Siseminister Jüri Pihl. Foto: Raigo Pajula

Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimees Jüri Pihl ütles täna pärast valitsuskabineti istungit, et riigieelarve tasakaalustamist pidurdab IRLi ja Reformierakonna ministrite tegevusetus, kuna jätkuvalt ei ole nad esitanud valitsuskabinetile ettepanekuid riigieelarve tasakaalu viimiseks mahus üle 2 miljardi krooni.

«Riigieelarve tasakaalustamiseks tehtavate muudatustega ei ole venitanud sotsiaaldemokraadid, sest kõik meie ministrid esitasid oma muudatusettepanekud riigieelarve puudujäägi vähendamiseks õigeaegselt eelmisel kolmapäeval,» vahendas erakonna pressiesindaja Jüri Pihli sõnu.

«Hädavajalike muudatuste tegemist on pidurdanud hoopis Reformierakonna ja IRLi käitumine, mis eelarve arutelu asemel on keskendunud senise valitsuse lõhkumisele ja läbirääkimistele uue valitsusliidu moodustamiseks,» ütles ta.

«Mitte midagi kokkulepitud ei ole,» kinnitas tänase valitsuskabineti koosistumise kohta ka rahandusminister Ivari Padar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles