Bigbanki juhatuse esimeheks sai Kaido Saar

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaido Saar.
Kaido Saar. Foto: Bigbank

Eesti kapitalil põhineva tarbimislaenudele spetsialiseerunud Bigbanki nõukogu nimetas uueks juhatuse esimeheks seni müügi ja turunduse eest vastutanud juhatuse liikme Kaido Saare, kes kinnitati ametisse tänasest, 18. aprillist 2013.

«Kaido Saar on Bigbankis erinevatel ametikohtadel töötanud üle 10 aasta ning tõestanud ennast laialdaste finantssektori teadmistega sihikindla ja pühendunud juhina. See annab tugeva aluse Bigbanki arengu targaks suunamiseks ning igapäevase töö tulemuslikuks juhtimiseks,» ütles Bigbanki nõukogu esimees Parvel Pruunsild.

Kaido Saar lausus, et senine ettevõtte areng on olnud kiire ning tema esmaseks eesmärgiks on kasvu jätkamine ning uute turgude võimaluste ärakasutamine.

«Bigbanki strateegiliseks eesmärgiks on tugevdada turupositsiooni ja arendada teenuseid väljaspool Balti riike ja näen selles väga huvitavat väljakutset paljude Bigbanki töötajate jaoks,» lausus Saar.

Saar on töötanud Bigbankis erinevatel ametikohtadel alates 2002. aastast. Juhatuse liikmena müügi ja turunduse eest on ta vastutanud viimased viis aastat. Ettevõtte juhatus jätkab kolmeliikmelisena.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles