Richard Branson kiidab oma blogis Eesti start-upi algatust

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Richard Branson
Richard Branson Foto: SCANPIX

Virgin Groupi asutaja, miljardär Richard Branson kiitis oma tänases blogipostituses kahe eesti ettevõtja poolt loodud finantsteenuse TransferWise´i algatust toetada alustavaid start-up ettevõtjaid tasuta rahvusvaheliste rahaülekannetega.

Branson nimetab Transferwise´i ideed, mille järgi ei pea start-up ettevõtjad nende teenust kasutades kuni 100 000 dollari ulatuses maksma rahvusvaheliste ülekannete eest lisatasusid, tõeliselt innovatiivseks ning praktiliseks.

TransferWise ei küsi  oma kodulehel avaldatud informatsiooni järgi ülekandetasusid kokku 100 miljoni dollari ulatuses toimuvatelt rahvusvahelistelt maksetelt, selle summa kahanemist saab jälgida siit.

TransferWise asutati eestlaste Taavet Hinrikuse ja Kristo Käärmanni poolt Londonis üleeelmisel aastal. Hinrikus tegi varasemalt karjääri Skype'is, Käärmann aga muuhulgas töötanud PriceWaterHouseCoopersi ja Deloitte audiitorettevõtetes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles