Skype´i eestlastest kaasasutajad müüsid kasumlikult osaluse Mendeley koostööplatvormis

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ASI otseinvesteeringute juht Margus Uudam.
ASI otseinvesteeringute juht Margus Uudam. Foto: Raigo Pajula

Skype’i kaasasutajate investeerimisettevõte Ambient Sound Investments (ASI) teatas, et väljus kasumlikult teadlaste virtuaalse koostöökeskkonna platvormi Mendeley omanikeringist. Mendeley uueks tuumikomanikuks on maailma juhtiv haridussektori kirjastusettevõte Elsevier.

Tehingu maht jääb poolte kokkuleppel konfidentsiaalseks.

«Mendeley platvormi unikaalsust ja sihtrühma vajadustele vastavust kinnitab Elsevieri otsus integreerida Mendeley oma pakkumisse originaalsel kujul paralleelselt Elsevieri enda loodud ScienceDirecti ja Scopusega,» tunnustas Mendeley tugevat positsiooni ASI riskikapitali investeeringute juht Margus Uudam.

Ambient Sound Investments on 2003. aastal Skype’i eestlastest kaasasutajate poolt loodud investeerimisettevõte. ASI on teinud investeeringuid üle 30 ettevõttesse Aasias, Ameerika Ühendriikides ja Euroopas. Mendeley tehing on ASI jaoks neljanda portfelliettevõtte müük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles