Lukašenka: kui leiate Küproselt minu raha, võite endale jätta

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belarus' President Alexander Lukashenko with his son Nikolay take part in a wreath laying ceremony at Victory square in Minsk May 9, 2011. Belarus celebrated the 66th anniversary of the World War Two victory over Nazi Germany on Monday.  REUTERS/Vasily Fedosenko (BELARUS - Tags: ANNIVERSARY CIVIL UNREST POLITICS)
Belarus' President Alexander Lukashenko with his son Nikolay take part in a wreath laying ceremony at Victory square in Minsk May 9, 2011. Belarus celebrated the 66th anniversary of the World War Two victory over Nazi Germany on Monday. REUTERS/Vasily Fedosenko (BELARUS - Tags: ANNIVERSARY CIVIL UNREST POLITICS) Foto: VASILY FEDOSENKO/REUTERS

Valgevene president Aleksandr Lukašenka ei võta omaks väiteid, et tal on Küprose pankades raha, lubades leidjal kõik endale jätta.

«Mis puutub Lukašenka miljarditesse, siis ma kordan: võtke endale. Küpros võttis 60 protsenti sellest, mis leiti, teie võite võtta ülejäänu. Kui suudate, võtke raha inimestelt, keda armastate ja usaldate, mitte ainult Lukašenkalt,» lausus president reedel Minskis ajakirjanikele.

«Kui mul oleks olnud seal miljardid, siis ausalt öeldes oleksin ma eraldanud raha moderniseerimisele, sest see on seda väärt,» lisas ta. Lukašenka sõnul on süüdistused Küprose pankades raha hoidmises lihtsalt järjekordne katse teda «hammustada». «Ma olen sellega juba harjunud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles