Crocs toodab ka golfijalatseid

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: crocs

Jalatsitootja Crocs täiendas oma tootevalikut spetsiaalselt golfimänguks disainitud jalatsiga Golf Ace.


Crocsi golfijalanõudes on ühendatud Crocsi jalatsite ainulaadse patenteeritud materjali Croslite eriomadused ning golfimängu eripära arvestavad tehnilised lahendused.

Golf Ace kingad on valmistatud kehatemperatuurile reageerivast ning jala järgi muganduvast antibakteriaalsest Croslite materjalist. Jalanõud on väljatöötatud koostöös spordi- ja vabaajajalatseid tootva ettevõttega Bite.

Golf Ace kingadel on ortopeediliselt vormitud kannaosa ja reguleeritav kannarihm, mis toestab jalga ning aitab ennetada hõõrumist. Jalanõude talla all asuvad plastmassist naastud tagavad löökide sooritamise ajal hea pidavuse ka vihmast märjal ja libedal murul ning muudavad golfiväljakul liikumise mugavamaks ja turvalisemaks.

Golf Ace jalatsi sisetaldades on masseerivad nupukesed, mis stimuleerivad vereringet ning aitavad vähendada lihasväsimust.

Golf Ace jalanõud sobivad nii meestele kui ka naistele ning need on saadaval neljas erinevas värvitoonis suurustele 36-49. Üks paar Golf Ace jalatseid maksab 789 krooni.

Crocsi golfijalanõud kaaluvad firma teatel vaid 600 grammi ning neid saab seebiveega pestes lihtsalt puhastada.

Crocse Eestis esindaav Estonian Summersurf OÜ müügijuhi Martin Reinmanni sõnul saab uued golfijalanõud praegu soetada Helsingi esinduskauplusest, kuid käimas on läbirääkimised ka erinevate Eesti müügikohtadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles