Galerii: avati 17. rahvusvaheline ehitusmess «Eesti ehitab 2013»

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna avas Eesti Näituste messikeskuses uksed Eesti suurim erialamess – 3.–6. aprillini toimuv 17. rahvusvaheline ehitusmess «Eesti ehitab 2013».

Avamisel esinesid sõnavõttudega majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts ja Eesti Ehitusmaterjali Tootjate Liidu juhatuse esimees Meelis Einstein.

Nelja messipäeva jooksul on kõigil ehitusala asjatundjatel ja -huvilistel võimalik osa saada Eesti ehitusturu uusimatest toodetest ja parimatest pakkumistest.   

«Eesti ehitab 2013» temaatika haarab kõiki ehitusturuga seotud valdkondi projekteerimisest, üld- ja eriehitustöödest, ehitusmasinatest ja -mehhanismidest, ehitusmaterjalitootmisest, viimistlusmaterjalidest ja sisustusvõimalustest ehitustegevuse reguleerimise ning ehitusalase teadus-, koolitus-, nõustamis- ja kirjastustegevuseni välja.  

«Eesti ehitab 2013» töös osaleb 250 firmat 7 riigist. Mess paikneb messikeskuse statsionaarsetes paviljonides ning avaväljakul (summaarne ekspositsioonipind moodustab 13 000 m²). Võrreldes eelmise aastaga on sel aastal kasutusel ka lisapaviljon, mis siiski ei suutnud kõiki messil osaleda soovijaid ära mahutada.

Suurimate väljapanekutega osalevad Saint Gobain Ehitustooted AS, Optimera Estonia, Espak AS, Wienerberger AS, Paroc AS jne. Tunnustatud ehitusmaterjalitootjate kõrval leiab messilt arvestatava hulga esmakordselt osalevaid ettevõtteid, kellele messil osalemine on heaks võimaluseks positsioonide hõivamisel Eesti ehitusmaastikul.  

Messil on võimalik lähemalt tutvuda konkursi Aasta betoonehitis 2012 nominentidega ja võidutööga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles