Pettai lahkub Ideast ja võtab Keskerakonna kaasa

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimisreklaamid on sageli vaidlusi tekitanud. Pildil aastatetagune K-kohukese reklaam.
Keskerakonna valimisreklaamid on sageli vaidlusi tekitanud. Pildil aastatetagune K-kohukese reklaam. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Reklaamiagentuur Idea Euro RSCG juhatuses ei jätka tänasest ettevõtte üks osanikest ja senine juhatuse liige Paavo Pettai. Edaspidi ei tegutse Pettai ka reklaamiagentuuri strateegilise juhina. Ühtlasi ei jätku Idea pikaajaline koostöö Eesti Keskerakonnaga.


«Kahjuks olid Paavol ja teistel osanikel grupi tulevikust erinevad visioonid ning seetõttu otsustatigi jätkata eraldi,» ütles Idea Euro RSCG juht Mark Eikner. Paavo Pettai ei ole nüüdsest enam ka reklaamiagentuuri Idea Euro RSCG strateegiliseks juhiks.

Eikneri sõnul mingeid olulisi muutusi personali või klientuuri osas ei ole, Idea jätkab kõigi klientidega, välja arvatud Eesti Keskerakond.

Paavo Pettai sõnutsi on suunamuutused äris enamasti positiivsed. «Mul on pikaajalised kogemused reklaami- ja turundusvaldkonnas. Minu koostöö Keskerakonnaga jätkub, aga samas jätkan kindlasti ka äriklientuuri teenindamist,» valgustab oma plaane Pettai.

Pettai osaluste müügis on omanikeringis kokkuleppele jõutud ning lepinguni jõutakse lähiajal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles