Soomlased valisid odavama hinna tõttu Eesti firma

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elamurajooni nurgakivi panek. NCC Ehituse juhatuse esimees Toomas Aak
Elamurajooni nurgakivi panek. NCC Ehituse juhatuse esimees Toomas Aak Foto: Priit Simson

Kui NCC Ehitus emafirma asub Soomes, otsustasid põhjanaabrid odavama hinna tõttu just Eesti firma Helsingi Tehnikakõrgkooli büroohoonet renoveerima palgata.


NCC Ehitus AS koostöös NCC Rakennus OYga alustab järgmisel nädalal Helsingi Tehnikakõrgkooli büroohoone renoveerimistöid. Neljakorruselise ja 1480 ruutmeetri suuruse büroohoone korrastustööde tellija on Soome riigi kinnisvara arendamise ja haldamisega tegelev asutus Senaatti-kiinteistöt.

NCC Ehitus ASi juhatuse esimehe Toomas Aagi sõnul on välisturul saadud hankevõit ettevõttele mitmeti olulise tähtsusega, kuid ennekõike näitab see firma poolt pakutava professionaalse ehitusjuhtimisteenuse konkurentsivõimelisust.

Vastavalt sõlmitud lepingule lõpetatakse ülikoolihoone renoveerimistööd selle aasta detsembris. Ehitustööde maksumus on 10 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles