Töötukassa ettevõtlustoetust saadi mullu enim iluteenuste osutamiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maalingutega kunstküüned.
Maalingutega kunstküüned. Foto: Ove Maidla

Töötukassa ettevõtlustoetust maksti mullu välja 2,5 miljonit eurot ning ettevõtlustoetuste peaspetsialistide hinnangul on olnud kõige levinumad tegevusvaldkonnad iluteenused, raamatupidamine, autoremondiga seotud tegevused ja jaekaubandus- ja toitlustus.

Kokku jagas Töötukassa 2012. aasta jooksul välja 608 toetust, millest 85 ettevõtjat määratlesid oma tulevase tegevusala kui «muu teenindus» (siia alla käivad ka iluteenused), 32 raamatupidamise, 28 mootorsõidukite remondi, võrdselt 27 rõivatoomine ja loome-, kunsti- ja meelelahutus ning 25 muude kaupade jaemüük spetsialiseeritud kauplustes.

Veel sai rohkem kui kümme ettevõtjat toetust järgmistes tegevusvaldkondades: restoranid ja liikuvad toitlustuskohad, ehitiste viimistlus ja lõpetamine, lõbustus- ja vaba aja tegevused, disain, muu liigitamata kutse-, teadus- ja tehnikaala, metsavarumine, muu spetsialiseeritud hulgimüük.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles