Lang loodab koalitsiooni püsimist

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Lang
Rein Lang Foto: Aivar Pärtel/Scanpix

Kuigi justiitsminister Rein Lang (Reformierakond) on viimastel päevadel süüdistanud rahandusminister Ivari Padarit (SDE) Eesti maine rikkumises, loodab ta, et valitsuskoalitsioon jääb püsima.

«Noh, eks paistab. Mina ise väga loodan, et (koalitsioon) ei lagune,» ütles Lang Reporter.ee'le. «Kokkuvõttes on ju sotsiaaldemokraadid reeglina olnud konstruktiivsed inimesed ja ma pean ütlema näiteks, et siseministriga (Jüri Pihl) on justiitsministril suurepärane koostöö. Ehk oleks ikkagi võimalik need erimeelsused kuidagi moodi ära klaarida.»

Ka peaminister Andrus Ansip on Langiga ühte meelt.

«Meil on selle koalitsiooni koosseisuga aruteluteemasid küll ja küll,» rääkis Ansip. «Kuni püsib usk, et meil on võimalik kokkulepetele jõuda, see koalitsioon ei lagune.»

Justiitsminister Rein Lang ründas eile Tartus majanduskonverentsil teravalt rahandusminister Ivari Padarit, kes käis hiljuti välja ulatusliku maksutõusukava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles