Sõõrumaa: piilusime Alfastari juba ammu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USS Security turvatöötaja.
USS Security turvatöötaja. Foto: Mihkel Maripuu

Turva- ja kinnisvaraettevõtja Urmas Sõõrumaa sõnul oli tal juba ammu silm peal kunagise kolleegi Kirill Samsonovi turvafirmal Alfastar, mille aktsiate ostust Sõõrumaa täna teatas.

«Kirill Samsonov läks meilt ära ja ehitas üles väga hea üksuse. Oleme seda ammu piilunud,» ütles Sõõrumaa täna toimunud pressikonverentsil, kus anti teada, et Sõõrumaa ja Indrek Sepa turvafirma USS Security omandab 100 protsenti Alfastari aktsiatest.
Kirill Samsonov jätkab veel mõnda aega ettevõtte palgal, ent pärast tehingut talle ühisfirmas aktsiaid ei jää.

Ühendfirma hakkab tegutsema USS Security nime all. Alfastari alla jääb turvatehnika maaletoomine ja hulgimüük ning tehniline hooldus ja seadmete paigaldus, märkis grupi juht Sven Nuutmann.

Ühendettevõte on endale seadnud sihiks saada 2013. aasta lõpuks 30 protsenti valveteenuste turust ning jõuda 17 miljoni eurose käibeni. Kahel firmal on kokku 1600 töötajat ning 16 000 valvatavat objekti.

Tehingu hinda polnud ei Sõõrumaa ega Indrek Sepp nõus avalikustama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles