Metsaistikute pakkujaid aitab leida keskkonnaameti koduleht

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fragment keskkonnaameti veebilehelt.
Fragment keskkonnaameti veebilehelt. Foto: Postimees.ee
Keskkonnaamet teatas, et metsaistikute otsimisega hätta jäänud leiavad vajaliku info ja istutusmaterjali pakkujate kontaktid ameti veebilehelt.

Keskkonnaameti koduleht asub aadressil www.keskkonnaamet.ee ning seal tuleb metsaistikute pakkujate tabelini jõudmiseks valida lingid Valdkonnad, Metsandus ning Kultiveerimismaterjal.  

Ühtlasi soovitab amet metsaomanikel kulude kokkuhoiu ja parema kvaliteedi tagamiseks  metsauuenduse planeerimisel ja istikute ostmisel koostööd teha.

«Ühiselt taimlatest metsataimi tellides on võimalik säästa nii transpordikuludelt kui kohati ka taimede hinnas.»

«Asi aga ei piirdu vaid taimede ostmise ja istutamisega.Varakult on vaja endale selgeks teha, millised taimed millisesse kasvukohta sobivad ja kuidas neid lähiaastail  hooldada,» rääkis keskkonnaameti metsaosakonna juhataja kohusetäitja Jaanus Kala ja lisas, et sellealast nõu saab metsaomanik alati küsida metsaomanike organisatsioonidest ja maakondlikelt tugiisikutelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles