Tallinna Teeninduskoolist saab modernseim kutsekool

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Teeninduskoolis algavad peagi ulatuslikud renoveerimistööd.
Tallinna Teeninduskoolis algavad peagi ulatuslikud renoveerimistööd. Foto: Toomas Huik
Mais algavad Tallinna Teeninduskooli õppehoones ulatuslikud renoveerimistööd.

Koos juurdeehitusega üle 9000 ruutmeetrise põrandapinnaga uus õppehoone võimaldab Tallinna Teeninduskoolil kaasaegsete õppeseadmetega sisustada neli õppekööki ning kümmekond õppelaborit. Lisaks laboritele ning tavaklassiruumidele valmib avalikult kasutatav õpperestoran, kus toitlustus- ja teenindusvaldkonna õpilased saavad igapäevaselt harjutada tulevasi kutseoskusi.    

Tallinna Teeninduskool on esimene kutseõppeasutus, mis saab eurotoetuste abil oma õppekeskkonna täies ulatuses uuendatud. Kooli esimene, üldainete õppekorpus renoveeriti Euroopa Liidu eelmise finantseerimisperioodi rahadest aastatel 2005-2007.

Homme sõlmitakse Tallinna Teeninduskooli ja riigihankekonkursi võitnud ehitusfirma Astlanda Ehitus vahel hankeleping, mis paneb aluse kooli teise korpuse uuenemisele. Ehitaja on teinud põhjaliku eeltöö ning on koheselt valmis alustama ka ehitustegevusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles