Tänavune korterelamute renoveerimiseks mõeldud toetusraha on otsas

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kredex
Kredex Foto: Kredex

Korterelamute renoveerimine Kredexi toel saadud laenude abil on taas hoogu saamas, kuid tõusuaegsele tipule jäävad laenusummad veel tunduvalt alla. Möödunud aastal said Kredexil laenutoetuseks ette nähtud vahendid otsa juba augustis ning selleks aastaks mõeldud toetus on otsas juba praegu, vahendab ERR uudisteportaal «Aktuaalse kaamera» uudistesaadet.

Korterelamutele antud laenude maht on kümne aastaga kasvanud üle 20 korra, samas jääb praegu ikka veel tublisti alla tõusuaja tipule 2008. aastal, vahendas «Aktuaalne kaamera».

«Parimad aastad olid siiski enne kriisi, kui laenumahud olid väga suured - siis anti korterelamutele kokku laenu üle 60 miljoni euro. Eelmiseks aastaks oli see number uuesti 36 miljoni peal ehk 2009. aastal oli kukkumine väga suur,» rääkis Kredexi eluaseme ja energiatõhususe divisjoni juht Mirja Adler.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles