HTC ei plaani One´i kõrvale sel aastal uut tippmudelit luua

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HTC One.
HTC One. Foto: Kalev Aasmäe

Kui eelmisel aastal tuli Taiwani ettevõte turule mitme One´i seeriasse kuuluva nutitelefoniga nagu One X, One X+, One V ja  One S, siis sel aastal pakub nutitelefonide turul tippmudelite seas konkurentsi vaid One.

«Me lihtsalt mõtlesime, et loome sel aastal ainult ühe lipulaeva ning see ongi see (i.k this is the One),» vahendab Techradar HTC Suurbritannia ja Iirimaa üksuse juht Phil Robersoni sõnu.

HTC One on kindlasti konkurentsivõimeline nutitelefon - see on varustatud 4,7-tollise diagonaaliga FullHD ekraaniga, 1,7 GHz neljatuumalise Snapdragoni protsessoriga ja 2GB muutmäluga.

Kuigi esmapilgul tundub telefoni kaamera lahutusvõime 4MP ehmatavalt väike, kasutab see HTC enda lahendust nimega Ultrapixels, mis töötab põhimõttel, et suuremad pikslid tagavad parema pildikvaliteedi kui rohkem väiksemaid piksleid, seda eriti vähese valgustatuse korral.

HTC One peaks Euroopa turule jõudma juba sel kuul, täpne täishind ei ole veel teada, kuid kuulujutu tasemel on selleks pakutud 649 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles