Advokaadibüroo Hedman Partners liitus äriinglite võrgustikuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hedman Partnersi juhtivpartner Merlin Salvik.
Hedman Partnersi juhtivpartner Merlin Salvik. Foto: Hedman Partners

Advokaadibüroo Hedman Partners liitus äriinglite võrgustikuga EstBAN, mis aitab kokku viia investoreid ning alustavaid iduettevõtteid Eestis ja lähiriikides.

Hedman Partnersi juhtivpartneri Merlin Salviku sõnul on Hedman Partnersi missiooniks olla kohal seal, kus alustavad ettevõtted kõige enam tuge vajavad. «Seetõttu toetame juba Garage48 äriinkubaatorit, Eesti Disainiauhindu ning Tallinn Fashion Weeki, kus saavad tuule tiibadesse järgmise põlvkonna ettevõtlustähed,» märkis Salvik. «Lisaks alustavate ettevõtete nõustamisele on sellisel koostööl olulisel kohal ka investorite huvide kaitse, et rahul oleksid kõik osapooled,» lisas Salvik. 

Hedman Partners keskendub EstBANi toetajaliikmena ettevõtjate ja investorite vaheliste investeerimistingimuste kokkulepete ning intellektuaalomandi ja infotehnoloogiaõigusega seotud nõustamistele. 

EstBAN (Estonian Business Angels Network) on 2012. aasta lõpus loodud katusorganisatsioon, mis koondab endas investoreid ning riskikapitaliste, kes otsivad investeerimisvõimalusi alustavatesse ettevõtetesse. Lisaks rahalisele panustamisele on äriinglite eesmärgiks toetada alustavaid ettevõtteid ka oma ajalise ning professionaalse ressursiga, aitamaks iduettevõtetel jõuda oma arenguteel järgmisele tasemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles