MTV Eesti ja Vincent kolisid Rotermanni

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rotermanni kvartal.
Rotermanni kvartal. Foto: Mihkel Maripuu

Rotermanni kvartali vastvalminud büroopindadele kolisid sisse MTV Eesti ja reklaamifirma Vincent.


Muusikakanal MTV Eesti ja Rotermann Eesti sõlmisid üürilepingu, mille kohaselt paikneb MTV Eesti kontor Rotermanni Laudsepatöökoja (Roseni tn 7) ühes tornis. Ka avas oma kontori samas hoones reklaamiagentuur Vincent.



Rotermanni kvartali arendaja ja Rotermann Eesti tegevjuhi Mart Saa sõnul on Rotermanni kvartalis pinnad kõige erinevamate nõudmistega klientidele, sealhulgas ka töökollektiivilt väiksematele ettevõtetele, kel on vaja umbes 50-70 ruutmeetrit ja arhitektuurselt eriilmelist pinda.



Saa sõnul on MTV Eesti ja Vincent just sellise äriloomuga ettevõtted, mis sobivad antud keskkonda ja annavad oma olemasolu ning tegevusega lisaväärtust kogu kvartali arengule.



Tallinna südalinnas asuvasse Rotermanni ajaloolisse tööstuskvartalisse on planeeritud 78 000 ruutmeetrit korteri-, büroo- ja kaubanduspindu, millest tänaseks on välja ehitatud 42 500 ruutmeetrit.



Rotermann Eesti OÜ on 2005. aastal asutatud kinnisvaraarendusega tegelev firma, mille omanik on Urmas Sõõrumaa firma U.S. Invest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles