Uuselamurajoonist pole väljapääsu

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uuselamurajoon.
Uuselamurajoon. Foto: Margus Ansu.

Põllumajade pettunud omanikest on saanud sunnismaised, sest praeguste müügihindade juures on varast lahti saada ja näiteks linna kolida võimatu.


A&A Kinnisvara tegevdirektori Aivar Villemsoni sõnul võivad paljud linnaäärsete arenduspiirkondade elanikud kaaluda linna kolimist just väljaehitamata infrastruktuuri pärast, kirjutab

Äripäev

.

Paraku kerkisid lõpetamata infrastruktuuriga põlluarendused just kinnisvarabuumi ajal, mil kinnisvarahinnad olid tunduvalt kõrgemad, kui nad seda praegu on, ja see teeb sellise kinnisvara müügi suhteliselt raskeks.

Kaanon Kinnisvara tegevjuht Härmo Haljaste märkis, et inimeste soovi jänni jäänud arendustest ära liikuda oli märgata juba eelmise aasta kevadel. «Praeguste hindade juures pole paljudel oma põlluarenduses olevat eramut müües võimalik enam laenujääki kustutada ning neist on saanud sunnismaised elanikud,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles