Pakri teadus- ja tööstuspark sõlmis lepingu võtmekliendiga

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakri tööstuspargi eskiis.
Pakri tööstuspargi eskiis. Foto: Pakri tööstuspark

Taastuvenergeetikale ja targale energiavõrgule suunatud uus ettevõtluskeskkond Pakri teadus- ja tööstuspark sõlmis esimese võtmekliendiga Kruunu OÜ üürilepingu.

Energiatõhusaid puidust elementmaju ehitav Soome kogemusega ettevõte Kruunu kolib mullu Pakri teadus- ja tööstuspargis avatud 5000m2 suurusesse hoonetekompleksi Paldiskis.

«Kruunu kogemus ja tänased tooted aitavad energiatõhusaid hooneid rajada ning meil on väga hea meel, et nad otsustasid tootmise kolimisel Soomest Eestisse just meie kasuks,» ütles Pakri teadus- ja tööstuspargi tegevjuht Enn Laansoo, Jr.

«Tootmise kolimisel Eestisse soovime säilitada oma positsiooni tihedas konkurentsis,» ütles Kruunu OÜ juhatuse liige Rait Pajula.

Peamiselt Soome turule tooteid müüv ettevõte, soovib Paldiskisse kolimisel alustada toodete pakkumisega ka Eesti turule ning tuua juurde uusi ekspordiriike. Kruunu tootmisseadmete paigaldamine ja seadistamine lõppeb veebruari kuus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles