Feliks Mägus: positiivset suhtumist ettevõtjatesse võiks olla rohkem

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Feliks Mägus.
Feliks Mägus. Foto: Marina Puškar

Kahtlemata oli see suur positiivne üllatus, eriti siis, kui see enda arvates tuli liiga vara, lausus presidendilt teenetemärgi saanud Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu juht, Nordic Hotel Forumi tegevdirektor Feliks Mägus.

«Aitäh on ka tore tänu, aga sellist tunnustust ja äramärkimist saada on loomulikult eriline,» lausus Mägus.

Mägus märkis, et ettevõtjate vähest tunnustamist ei saa pidada ainult Eesti probleemiks, vaid see on omane turumajandusele tervikuna. Samas on ettevõtjad tema sõnul vähese tunnustamisega arvestanud.

«Ettevõtjad ei aja oma asja tunnustuse saamiseks, vaid selleks, et enda ja ühiskonna elu lihtsamaks teha,» lausus Mägus, lisades, et ettevõtluses pead olema valmis riske võtma ning pead olema valmis ka selleks, et kõik sammud ei saa avalikkuselt positiivset tagasisidet. «Kuid positiivne tagasiside aitab ja toetab ja hea oleks, kui ühiskondlik arvamus oleks veelgi toetavam, sest ettevõtlus on see, mis loob lisandväärtust,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles