Kadi Lambot: otsime head peatoimetajat

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sulev Valner arvamusliidrite lõunal Postimehe peatoimetaja Merit Kopliga klaase kokku löömas.
Sulev Valner arvamusliidrite lõunal Postimehe peatoimetaja Merit Kopliga klaase kokku löömas. Foto: Peeter Langovits

Maalehe juhatuse esimees Kadi Lambot ütles, et ajaleht otsib endale konkursiga peatoimetajat, kes on vastutustundlik ja suudab praegusel raskel ajal õigeid otsuseid vastu võtta.


Lamboti sõnul ei maksa Sulev Valneri lahkumises intriigi otsida, sest mees soovis lihtsalt perega aastaks maale kolida, et seal vanaisa talu edendada. Aasta pärast läheb Valneri väikseim laps nimelt kooli ja siis on plaanis linna tagasi kolida, lisas ta.

Küsimusele, kas juhatus ei kavatse pakkumist teha pisut rohkem kui aasta eest peatoimetaja kohalt ootamatult tagandatud praegu Tartus töötavale peatoimetaja asetäitjale Peeter Ernitsale, vastas Lambot eitavalt, kuid lisas, et konkursile on oodatud kõik, kel selleks tööks tahtmist ja kes leiavad inimestega kergesti kontakti.

Konkurss Maalehele uue peatoimetaja leidmiseks kuulutatakse välja neljapäevases lehenumbris. Valner jätkab kuni 28. juunini.

Lamboti sõnul läheb Maalehel suhteliselt hästi, sest tellijaid on rohkem kui aasta tagasi samal ajal. Reklaami müük on küll kahanenud, kuid mitte nii palju kui teistel väljaannetel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles