Kaardiga maksmisel esineb häireid

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaardimakse.
Kaardimakse. Foto: SCANPIX

Alates kella 11st on esinenud tõrkeid kaardiga maksmisel, Nets Eesti kinnitusel on kella 13.30 võrguühendus taastatud ja maksed peaksid toimima häireteta..

E24 poole pöördus lugeja, kel ei õnnestunud mootorikütuse eest erinevates tanklates kaardiga maksta.  Üks tanklatest oli Statoil, kus kasutatakse Swedbanki makseterminali.

Swedbanki pressiesindaja Mart Siilivask kinnitas, et tegemist on Nets Eesti võrgusisese probleemiga.

Nets Estoniast kinnitati E24-le algselt, et probleemid puudutavad vaid Swedbanki kaardimakseid ning nendepoolse rikkega ei ole tegemist. Hiljem tõdeti, et ei osata rikke põhjuse kohta veel selgitusi anda.

SEB pressiesindaja Silver Vohu lausus, et nendeni on jõudnud samuti Nets Eesti teade, et kaardimaksetes esineb häireid. Enne kella 13.00 ei saanud Vohu sõnul kaheksa minuti jooksul kaardiga üldse maksta, kuid nüüd peaksid maksed tema sõnutsi taas liikuma.

Nets Estonia kinnitusel esines ettevõtte välisvõrguühendustes suuremaid häireid kella 12.30 alates. Nets Estonia vabandab võimalike ebameeldivuste pärast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles