RSA Kindlustuse käive kasvas mullu kaks korda

Kristina Traks
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RSA
RSA Foto: Mihkel Maripuu

RSA Kindlustuse eelmise aasta käive ulatus 24,9 miljoni euroni ning kahjuhüvitisi maksis ettevõte aastaga 12 miljonit eurot.

Aasta varem oli ettevõtte käive 12,1 miljonit eurot ning kahjude maht ulatus 6,5 miljoni euroni, teatas ettevõte.

RSA Kindlustuse juhataja Kaido Kepp ütles, et RSA kasvu taga on klientide seas hea vastuvõtu leidnud tooteuuendused, nagu näiteks kodukindlustuse vallas, kuid ka 2011. aastal alanud ning viljakaks osutunud koostöö SEB Pangaga.

«Vastavalt statistikaameti andmetele on RSA tõusnud Eesti suuruselt neljandaks kahjukindlustusettevõtteks, mille turuosa on ligi 11 protsenti,» ütles Kepp. Kokku oli Eesti kahjukindlustajate eelmise aasta käive 230,3 miljonit eurot, mis aastakasvuks tegi 6,5 protsenti. Hüvitisteks maksti 129,5 miljonit eurot ehk 3,5 protsenti vähem kui 2011. aastal.

«Lisaks kasvule eraklientide segmendis on märkimisväärne elavnemine toimunud ka äriklientide sektoris,» lisas RSA Kindlustuse kindlustusdirektor Lauri Tõnise.

Tõnise sõnul laiendavad paljud Eesti ettevõtted oma tegevust välisriikidesse, mis suurendab nõudlust rahvusvaheliste kindlustuslahenduste järele.

RSA Kindlustus tegutseb Eestis Codan Forsikring A/S Eesti filiaalina, kasutades RSA kaubamärki. Codan Forsikring A/S on Taani kahjukindlustusselts, mis kuulub rahvusvahelisse RSA kindlustusgruppi. RSA kindlustusgrupp on Baltikumis turuliider, tegutsedes Lätis Balta ja Leedus Lietuvos Draudimase nime all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles