ETK käive kasvas mullu 7,5 protsenti 420 miljonile eurole

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konsum.
Konsum. Foto: Sille Annuk

Jaekaubandusega tegelevaid tarbijaühistuid koondava ETK Grupi netokäive möödunud aastal oli kokku 420,3 miljonit eurot ja käive kasvas aastaga 7,5 protsenti.

Suurimat käibe kasvu näitas 10,3 protsendiga Konsumi kett. Müügitulu müügipinna ruutmeetrile kasvas mullu eelnenud aastaga võrreldes seitse protsenti, teatas ettevõte.

Kokku tehti mullu ETK Grupi kauplustes üle Eesti 60,3 miljonit ostu.

Möödunud aasta lõpu seisuga oli klientide käes kehtivaid Säästukaarte üle 390 000. Säästukaardi boonusprogrammi raames koguvad kliendid punkte, mida nad saavad kasutada rahana järgmiste ostude sooritamisel. Mullu maksis ETK Grupp Säästukaardi omanikele boonusrahana välja kokku üle kolme miljoni euro.

Eesti kapitalil põhinev Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) asutati 1917. aastal. ETK Gruppi kuulub 19 tarbijate ühistut üle Eesti, kes opereerivad kauplusi Maksimarketi, Konsumi, A ja O ning E-Ehituskeskuse ja Tööriistamarketi märkide all. Kokku on ETK Grupis 360 kauplust ja ligi 4500 töötajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles