Zeroturnaroundi käive kasvas aastaga 5 miljoni euroni

Kalev Aasmäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt).
ZeroTurnaroundi juht Jevgeni Kabanov (arhiivipilt). Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Tarkvaraarendajatele produktiivsustehnoloogiaid loova Zeroturnaroundi käive kasvas 2011. aastaga võrreldes 2,6 korda, ulatudes 5 miljoni euroni, teatas ettevõte.

Aasta jooksul palgati 45 uut töötajat ning täna töötab ZeroTurnaroundis üle 80 inimese.

Kasvutempo püsimise on taganud jõuline rahvusvaheline müük - eksport moodustab praegu 99,5 protsenti ettevõtte tuludest.

«Kuna rahavoog oli ka lõppenud aastal positiivne, toidab ettevõtte kasvu juba teist aastat meie enda teenitud raha,» ütles ZeroTurnaroundi USA haru juhtiv Alex Laats.

«Teenitud summad investeerime tootearendusse, Eesti inseneritiimi, Bostonis asuva globaalse müügikontori laiendamisse ning turundusse.»

«Meie ponnistuste kiuste teenib ettevõte endiselt rohkem, kui kulutada jaksame,» lisas firma tegevjuht Jevgeni Kabanov.

«Edu on toonud vabaduse finantseerida oma arengut ise, sõltumata investoritest. Saame uusi turge vallutada ja täiega tuld anda.»

Zeroturnaroundi asutasid Tartus 2007. aastal Kabanov ja Toomas Römer. Praegu kasutavad Zeroturnaroundi loodud Java-keeles programmeerimise abivahendeid Jrebel ja Liverebel ettevõtte andmeil tarkvaraarendajad rohkem kui 80 riigis. Ettevõtte tuntumate klientide seas on Ebay, Disney, HP, IBM, Lufthansa, Oracle ja USA keskpank ehk föderaalreserv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles